Sou a: Inici / Qualitat

Política de Qualitat

L’Institut d’Ensenyament Secundari La Bastida és un centre de titularitat pública depenent del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. El nostre centre té com a principi i raó d’esser servir a la societat en general i, en particular, a qui considera els seus usuaris: els alumnes, les famílies dels alumnes, els centres d’ensenyaments superior receptors dels nostres alumnes i les empreses que contractaran els professionals que formem.

La nostra política de Qualitat té com a finalitat permanent la millora continua del servei prestat i la satisfacció de totes aquelles demandes que els nostres usuaris tinguin, sempre atenen a la seva diversitat i complint els requisits legals, reglamentaris i normatius que siguin d’aplicació vigent. La implementació d’un sistema de gestió de la qualitat en el procés d’ensenyament-aprenentatge és i serà un eix vertebrador de la nostra activitat per a aconseguir oferir un servei de qualitat que, a través de la millora contínua, arribi a la meta de l’excel•lència.

Aquest compromís és compartit i conegut per tota la organització i tota la comunitat educativa de l’Institut i tot el personal es troba implicat en el seu assoliment.

L’equip directiu facilitarà tots els mitjans necessaris al seu abast (d’organització, de gestió, de formació...) per tal d’assolir l’excel•lència de l’organització.

Bureau Veritas Certification és l'entitat certificadora que ha realizat l'auditoria del nostre centre amb el nombre ES063734-1.

 

 

 

« Agost 2017 »
Agost
DlDtDcDjDvDsDg
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Qualitat

Sistema de Gestió de la Qualitat certificat per a ESO, Batxillerat i Cicles Formatius.

ENQUESTA PROFESSORAT I PAS

ENQUESTA ALUMNAT

institut LINKAT

Projecte Programari Lliure al nostre Centre, amb Linkat 14.04

Linkat

Resultado de imagen de unió fons social europeu